Disclaimer

Printvriendelijke versie

Therapeut-zoeken.be besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud en samenstelling van deze website en streeft er naar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Deze website biedt therapeuten de mogelijkheden en ruimte om zichzelf kenbaar te maken aan bezoekers van deze site.  Bezoekers van deze site kunnen deze gegevens vrij raadplegen.   De informatie die therapeuten ter beschikking stellen wordt door therapeut-zoeken.be echter niet gecontroleerd op haar juistheid en volledigheid.

Therapeut-zoeken.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van het krijgen van informatie op deze site.  We kunnen niet garanderen dat de informatie altijd volledig en correct is.  Op geen enkele wijze garanderen we de inhoudelijke kwaliteit of de professionaliteit van de therapeuten die via deze website hun diensten aanbieden.

Deze website kan inhoud of links naar websites van derden en andere partijen bevatten of daar op een andere manier naar verwijzen.  Therapeut-zoeken heeft geen zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van de website of webpagina’s en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade van welke aard ook als gevolg van het gebruik van deze site en de informatie die er op gepubliceerd wordt.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van teksten, logo's of combinaties van elementen van de website, zonder de nadrukkelijke toestemming van therapeut-zoeken.be is verboden. Alle rechten voorbehouden / all rights reserved ©2010 Therapeut-zoeken.be.